Atlantis Zaalvoetbaltoernooi

Beste sportievelingen,

Dit blok organiseert de SportCie van S.V. Atlantis voor jullie weer een voetbaltoernooi. Het toernooi vind plaats op vrijdag 9 juni. Het toernooi zal plaats vinden in de grote sportzaal van de HHS. De aanvang is om 16:30 en de 1 e wedstrijd zal gespeeld worden om 17:00. Zorg dat je op tijd bent voor de introductie. De zaal is voor deze dag tot 18.50 gereserveerd.

Je kan je voor dit toernooi individueel en als een team inschrijven. Iedereen die zich individueel inschrijft zal door de commissie bij een team worden ingedeeld.  Een team moet bestaan uit minimaal 6 manen/vrouwen en maximaal 8 manen/vrouwen.  Er kunnen zo veel mogelijk teams zich inschrijven.

Deelname aan het toernooi is GRATIS!!

Batavierenrace

De meest epische estafetterace aan deze kant van de Chinese muur vindt plaats op 28 t/m 30 april 2017. Samen met 25 medestudenten (16 jongens en 9 meisjes) loop je van de universiteit Nijmegen naar de universiteit Twente (Enschede). Dat is bij elkaar 177 km met etappes tussen de 3 en 10,5 km. Om deze fantastische sportieve prestatie te vieren is er na afloop het grootste studentenfeest van Europa! Bij zijn is meemaken! Hieronder kun je je inschrijven op de inschrijflijst.

Apres-Ski Borrel

Hai Hai Liebe Leute

Op donderdag 9 februari 16:00 zullen we het tweede blok van het jaar weer afsluiten, het jaar 2017 inluiden en het nieuwe blok weer fris beginnen. Atlantis doet dat ditmaal met een Apres-Ski Borrel! Hier zijn alle studenten van Civiele Techniek, Bouwkunde en Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate and Management voor uitgenodigd. Ook iedereen die actief is bij DOTcom en de docenten zijn van harte welkom. Supah toll!

Auf Wieder Schnitzel

Reis Praag'

Woensdag 24 mei is het zover! De studiereis van S.V. Atlantis gaat dit jaar naar Praag! Wil jij mee? Wees er snel bij want vol is vol. Wij hebben er zin in!

De reis is van 24 mei tot 29 mei. Kosten zijn maximaal €350. Na het succes van vorig jaar hebben we de hoeveelheid plaatsen opgeschroefd naar 45. Hopelijk zien we je dan!

Veel liefs, de Reiscommissie

Atlantis Eindejaarsborrel

De tijd is weer aangebroken om het jaar af te sluiten en om aan een fris 2017 te beginnen. Daarom wilt S.V. Atlantis graag samen met jullie het jaar feestelijk afsluiten met een knetterende borrel op donderdag 22 december in het Atlantis Hok (RZ1.62). De eindejaarsborrel is voor iedereen van Bouwkunde, Civiel Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling. Alle leden van Atlantis krijgen 1 gratis drankje! Dus zorg dat je erbij bent!

Kerstmarkt Antwerpen

Vrijdag 16 december is er een super leuk tripje gepland; we gaan naar de kerstmarkt van Antwerpen! Lekker kerst shoppen dus, een glühweintje drinken en van de sfeer genieten.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar je zal reizen op je eigen OV kaart, we gaan namelijk met de trein. Kaartjes moeten bij de automaat gekocht worden aangezien het een NS International trein is. Mensen met week-OV betalen €8,60 en mensen met weekend-OV betalen €19,90.
We zullen om 9:15 verzamelen op station Den Haag HS en de trein nemen van 09:40.
In het hok van Atlantis (RZ1.62) hangt een inschrijflijst en inschrijven kan ook via internet:

Absoluut een evenement om niet over te slaan zo vlak voor de kerst, dus wees erbij!

Afscheidsborrel Sinterklaas & Meneer Schrijver

Op 1 december 2016 is Meneer Schrijver zijn laatste dag als Bouwkunde docent. Daarom wilt Atlantis een afscheidsborrel voor hem organiseren. Ook wilt Atlantis Sinterklaas Vieren. Dus komen allen gezellig langs om even afscheid te nemen en een lekker drankje te drinken.

S.V. Atlantis FIFA Toernooi

Beste FIFA spelers opgelet!

Wil jij altijd al aan je medestudenten bewijzen dat jij dé beste FIFA speler bent van de opleiding. Dan is dit je kans. Studievereniging Atlantis organiseert namelijk tijdens het tweede blok een FIFA toernooi. Tijdens het toernooi speel je in tweetallen, dus zoek een leuke en goede medespeler zodat je kant winnen! Aan het toernooi kunnen 24 teams meedoen (VOL = VOL). Er zal worden gestart met een poulefase van 6x4 teams. Tijdens de poulefase speel je één keer tegen de andere teams in de poule. De nummers 1, 2 en de vier beste nummers 3 zullen doorgaan naar de knock-out fase. Tijdens de knock-out fase zal de beste uit twee wedstrijden doorgaan. Uiteindelijk zal er een nummer 1,2 en 3 over blijven die kans maken op een prijs! De nummer 1 krijgt namelijk een prijs van 100 euro, de nummer 2 een prijs van 50 euro en de nummer 3 een prijs van 25 euro. De deelnamen aan het toernooi kost 5 euro per persoon en dus 10 euro per team. Het toernooi zal worden gespeeld in het Atlantis hok, Rugzak 2 SL1.62. De console die gebruikt word is de XBOX 360 en de wedstrijden zullen te zien zijn op groot scherm met behulp van een beamer. Voor het toernooi wordt FIFA 16 gebruikt.

Als je aan het FIFA toernooi wilt deelnemen dien je je voor vrijdag 18 november ingeschreven te hebben via het inschrijfformulier. Het toernooi zal starten op maandag 21 november. Informatie over de loting, speeldata, regels en dergelijk volgt nog per mail.

Hieronder kun je het inschrijfformulier invullen. Hier dien je ook een herkenbare naam voor je duo in te vullen en een team te kiezen waarmee je tijdens het toernooi gaat spelen.

Meet RO-CV-BK Borrel

Jaaaha!!!

Het is weer zover, een lekkere borrel om het eerste blok af te sluiten en het nieuwe blok te beginnen. Deze borrel is op donderdag 17 november voor alle geïnteresseerde Bouwers, Civielers, Ruimtelijke Ontwikkelaars, Dotters en Docenten. Bij de borrel kan je lekker een drankje drinken met je medestudenten, spelletjes spelen en natuurlijk lekker dansen. Zorg dat je erbij bent! De borrel begin om 16:00 gelijk met één uur Happy Hour. De borrel zal plaatsvinden in het atrium in rugzak 2.

Meet RO-CV-BK Borrel