Voetbal Toernooi

Beste sportievelingen,

In blok 2 organiseert de SportCie van S.V. Atlantis voor jullie een voetbaltoernooi. Het toernooi zal plaats vinden dinsdag 28 november.

Je kan je voor dit toernooi individueel en als een team inschrijven. Iedereen die zich individueel inschrijft zal door de commissie bij een team worden ingedeeld.

Een team moet bestaan uit minimaal 6 teamleden en maximaal 8 teamleden.

Op deze dag wordt er een poule gespeeld door 4 teams. Dit betekend dat er in 2 uur tijd 6 wedstrijden worden gespeeld. Prijs per persoon betreft €5 €15 P.P. Dit moet worden overgemaakt naar NL74 RABO 0181 6557 64 onder vermelding van je studentennummer.

Mocht er genoeg animo zijn voor meer teams zal er een extra dag ingepland worden.

Om hieraan mee te doen moet je lid zijn van S.V. Atlantis! Als je geen lid bent kan je je alsnog inschrijven via het mailadres penningmeester@svatlantis.nl en betalen bij 1 van de bestuursleden in Slinger lokaal 1.65.