WERKSTUDENT IN JOUW VAKGEBIED 

Bedrijfsinformatie

Bij Enginear vinden wij het belangrijk dat jij bewust studie- en loopbaankeuzes maakt. Daarom kun je gratis en vrijblijvend bij ons langskomen voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast geloven wij in een gefundeerd advies met als uitgangspunt een persoonlijke stijltest. Op basis van het gesprek en de uitslag van de test kan Enginear jou adviseren over een passende mogelijkheid voor een relevante bijbaan tijdens je studie.

Door tijdens je studie twee tot vijf dagen per week als werkstudent aan de slag te gaan kom jij erachter wat er echt bij jou past! Enginear heeft een groot netwerk aan bedrijven in het vakgebied van de gebouwde omgeving, waaronder aannemers, advies- en ingenieursbureaus, constructiebureaus, projectontwikkelaars, gemeentes en andere overheidsinstellingen.  


Functieomschrijving

 Wanneer je aan de slag wilt als werkstudent gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een kans die past bij jouw kwaliteiten en interesses. De mogelijkheden zijn breed. Qua werkzaamheden kun je denken aan project ondersteunende werkzaamheden bij een organisatie in jouw vakgebied. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn: 

- Ondersteuning in tekenwerk in AutoCAD, Revit, Civil3D;  

- Ondersteuning bij constructieberekeningen;  

- Datacontrole en -verwerking;  

-Technische inspecties en rapportages; 

- Ondersteuning op het gebied van proces- en projectmanagement;  

- Uitvoerende werkzaamheden. 

Onze opdrachtgevers staan open voor enthousiaste en leergierige studenten en denken graag met jou mee over de mogelijkheden. 


Functie-eisen

De organisaties in ons netwerk zijn op zoek naar studenten met de volgende kenmerken:

 • Je volgt een opleiding in de richting van Civiele Techniek, Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening, Land- en Watermanagement of een aanverwante studierichting; 

 • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen in de week voor een periode van minimaal 4 maanden, een ruimere beschikbaarheid is een pré;

 • Eerdere relevante ervaring in het vakgebied tijdens een bijbaan of stage is een pré; 

 • Ons netwerk van opdrachtgevers bevindt zich ten zuiden van Zwolle en ten noorden van Eindhoven. Jij bent woonachtig in dit gebied of bereid hier naartoe te reizen.  


Ben jij een gemotiveerde student en wil jij de kans op extra werkervaring plus extra bijverdienen niet laten schieten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-3031715 of stuur een e-mail naar info@enginear.nl. 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn