Het bestuur van SV Atlantis.

Het 25e bestuur van S.V. Atlantis bestaat uit 5 studenten die een studiejaar lang zich inzetten voor de vereniging. Aan het begin van een nieuw collegejaar wisselt het bestuur.

Wil je in contact met ons komen of ben je benieuwd wie wij zijn? Dan kan je hier alle informatie vinden.

Victor_tekst

Victor Vogelzang

(Voorzitter)

Ik ben Victor Vogelzang, 21 jaar en momenteel functioneer ik als Voorzitter van Atlantis. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook te leren hoe je goed samen moet werken met mensen en hoe je ze bij elkaar haalt. Binnen het bestuur zal ik me vooral richten op het leiden van vergaderingen en naar buiten toe zal ik het gezicht zijn van de vereniging. Buiten het bestuur om studeer ik civiele techniek en na mijn opleiding heb ik aspiraties om in het buitenland te gaan werken aan grote projecten binnen mijn vak gebied. Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd via de mail bereiken.

Floris_tekst

Floris van manen

(Secretaris)

Ik ben Floris van Manen, 22 jaar en derde jaars student Civiele Techniek. dit jaar zet ik mij in als secretaris van Atlantis. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact binnen en buiten de vereniging, de planning en nog veel meer zaken.

Het zal voor mij een mooie manier zijn om mezelf te ontwikkelen en heel veel mensen te leren kennen. Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd via de mail bereiken.

bowy_tekst

Bowy Luiten

(Penningmeester)

Ik ben Bowy Luiten, 19 jaar en derde jaars student Civiele Techniek. Dit jaar vervul ik de rol als Penningmeester in het 25ste bestuur van S.V. Atlantis. Deelnemen aan het bestuur brengt je vele leuke en gezellige momenten en zorgt ervoor dat je veel nieuwe mensen leert kennen. Ik zie het bestuur als iets leuks om te doen, om met ze allen mooie evenementen en borrels neer te zetten en om het studeren voor de studenten gezelliger en fijner te maken.
Naast het bestuur werk ik parttime bij een aannemingsbedrijf. Na mijn studie wil ik graag projectleider zijn van grote Europese projecten. Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd via de mail bereiken.

Sander_tekst

Sander Nijboer

(Hoofd Extern)

Ik ben Sander Nijboer, 27 jaar en 4e jaars Ruimtelijke Ontwikkeling.
Dit jaar vervul ik de rol van Hoofd externe communicatie in het 25ste bestuur van S.V. Atlantis.
Binnen het bestuur zal ik me vooral bezighouden met contacten met bedrijven en daaraan gerelateerde evenementen zoals onze jaarlijkse bedrijvendag.
Buiten het bestuur ben ik dit jaar bezig met stages en herkansingen.
Mocht je vragen hebben dan kun je mij altijd via de mail bereiken.

Rein_tekst

Rein Goedhart

(Hoofd Intern)

Ik ben Rein Goedhart, 23 jaar oud en 4de jaar student civiele techniek en dit jaar zet ik mij in als Commissaris intern voor onze studievereniging Atlantis.

Ik ben verantwoordelijk voor alle zaken die intern behandeld moeten worden zoals de bedrijvendag en communicatielijnen richting school.

Bestuur is voor mij een leuke en leerzame manier hoe je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van verantwoordelijkheid en samenwerking. Natuurlijk komt er ook veel gezelligheid bij kijken, nieuwe mensen die je leert kennen en een band op te bouwen met de rest van het bestuur.