Vacature

Civiel360

Wat ga je doen

Wij bieden jou een Traineeship op maat aan, waarbij je in 2 jaar de kans krijgt om bij de verschillende hoofdpartijen in de keten te werken. Helemaal gebaseerd op jouw interesses, bedrijfskeuze en rolvoorkeuren. Zo bouwen wij samen met jou een uniek programma welke afgestemd is op jouw ambities en doelen.

Je gaat afwisselend (3 keer een periode van 8 maanden) aan de slag bij in totaal 3 van de hoofdpartijen in de keten, waar jij jezelf, jouw talenten, jouw passies en visie ontdekt en verder ontwikkelt. Je krijgt dan ook goed zicht op welk type werkgever binnen de 4 ontwikkelrichtingen het beste bij jou past en hoe deze hoofdspelers uit de civiele driehoek in de dagelijkse praktijk met elkaar samenwerken.

Ontwikkelprogramma

Daarnaast krijg je de kans om je netwerk flink uit te bouwen. Want gelijktijdig met jouw Traineeship volg je ook een inspirerend en bewezen ontwikkelprogramma; Samen met andere young professionals vanuit de deelnemende bedrijven. Je volgt hierin de leergang persoonlijke ontwikkeling en onze vakinhoudelijke expertsessies, zodat je helemaal toekomst fit bent. Ook word je begeleidt door een mentor vanuit het bedrijf waar jij op dat moment werkt en een gekwalificeerde loopbaancoach die jou begeleidt gedurende deze twee uitdagende, maar zéér waardevolle jaren.

Benieuwd naar wat je dit kan opleveren?

HBO TRAINEEPROGRAMMA ‘GEBIEDSONTWIKKELING’

Ligt jouw interesse bij gebiedsontwikkeling en wil jij je verder ontwikkelen maar ook al aan het werkleven beginnen? Dan hebben wij een leuke vacature van Provincie Zuid-Holland voor je!

Vanaf vandaag kan men t/m 22 juni a.s. solliciteren naar een plekje voor ons nieuwe hbo traineeprogramma ‘Gebiedsontwikkeling’! Dit is een 2-jarig programma voor studenten (op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, planologie, bouwkunde, vastgoed, bestuurskunde, civiele techniek en omgevingsrecht) die bijna klaar zijn en willen doorstuderen, maar zich wel verder willen ontwikkelen.

Hoe ziet het traineeprogramma eruit?

Provincie Zuid-Holland start in oktober 2023 een nieuw hbo traineeprogramma, speciaal gericht op gebiedsontwikkeling. Hierbinnen hebben wij ruimte voor 10 trainees die met dit thema aan de slag willen gaan. Je komt in dienst bij de provincie, maar werkt aan twee opdrachten van 12 maanden bij twee verschillende gemeenten of corporaties. Vanuit dit traineeship werk je vier dagen in de week bij een gemeente of corporatie aan een complexe gebiedsontwikkeling. Wat jouw rol in hierin precies wordt, hangt af van de fase van het project en de aard van de ontwikkeling, maar ook van jouw talenten en ambitie. Denk bijvoorbeeld aan het begeleiden van planvorming openbare ruimte, het inrichten van een participatietraject met omwonenden, het begeleiden van bezwaarprocedures of het organiseren van stakeholdersbijeenkomsten. Naast je inhoudelijke opdracht ga je ook op zoek naar je talenten. Er zijn veel gezamenlijke activiteiten met andere trainees, zoals het ontwikkelprogramma.

Wat krijg je van ons?
Naast een aantrekkelijk programma wil je natuurlijk ook weten wat we verder nog te bieden hebben:

-Een arbeidsovereenkomst bij de provincie voor de duur van 2 jaar;
-Een 36-urige werkweek (feitelijk werk je 40 uur en bouw je daarmee 4 uur compensatieverlof op);
-Bijna 10 weken verlof per jaar (regulier en compensatieverlof);
-Een startsalaris van €2.830,- bruto per maand en bij goed functioneren een jaarlijkse salarisverhoging van 3%;
-Een keuzebudget (IKB) van 22,37% bovenop je salaris. Dit kan je inzetten voor extra vrije tijd, studie of meer salaris.
-Een NS-Business Card;
-Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 5.000,- (eens in de 5 jaar).
En we bieden nog meer! Neem hier een kijkje voor onze andere arbeidsvoorwaarden.
https://werkenvoor.zuid-holland.nl/over-ons/arbeidsvoorwaarden/